Er dette Norges mest originale Camaro?

Vi har fått inn en unik “survivor” av en 2 generasjon Chevrolet Camaro Sport Coupe. Startet sitt liv på Chevrolets Northwood fabrikk i Ohio og ble importert til Norge i 2011. Så langt vi kan se er dette en uskrudd originalbil i en unik original stand. Original fargekode 68 Dark Brown utvendig og kode 776 Saddle Tan innvendig. (se bilde av Trim code tag)

Her er sjansen til å sikre seg en unik uskrudd survivor. Kanskje Norges mest originale 2. generasjon Camaro. Vil du gå helt originalt, har vi framskaffet ett sett med originale Rally Wheels som kan selges med bilen. Bilen er dokumentert i A4 perm. Vi vil ha kr 289.000,- for denne bilen.

Kontakt oss på tlf 64 95 99 30

Av |2019-01-23T23:23:54+02:0021. januar 2019|Kategorier: Nyheter|Tags: |
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler og tredjepartstjenester. Ved å klikke OK godtar du dette. Mer informasjon! Ok

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekst filer som lagres på de besøkendes maskin. Den brukes til å lagre informasjon om hvordan du bruker nettsidene, samt til å lagre innstillinger for enkelte funksjoner på nettsiden. Informasjonskapsler brukes også til å lage statistikk slik at eieren av nettsiden kan se hvor mange besøk som er gjort, og hva folk er mest interessert i. På denne nettsiden brukes Google Analytics sin statistikk funksjonalitet. Det er mulig å stenge av slike "cookies" i dine innstillinger, men det kan medføre at nettsiden ikke fungerer helt slik du ønsker.

Google Analytics

Brukes for statistikk for nettsiden. Det samles inn en rekke informasjon for å få vite så mye som mulig om hvordan siden brukes. Når vi sier så mye som mulig informasjon samles inn, så er det en selvfølge at dette er innenfor loven.

Personvernerklæring

Les vår personvernerklæring her!