1959 Austin Healey 100-6 – SOLGT

1959 Austin Healey 100-6 – SOLGT2020-03-15T20:42:54+01:00

Project Description

Her har vi fått en av de fineste engelske klassiske sportbilene for salg. Denne Austin Healey 100-6 BN ble produsert 24. september 1958 og eksportert til USA, nærmere bestemt bilbyen Detroit. I 1997 forlot den igjen USA og kom til Norge. Dagens eier har hatt bilen siden 2002 og gjennomførte en fullrestaurering i perioden 2002-2004.
Fargen er original Healey-farge, sort med Colorado rød sider og røde skinnseter med sort piping. Bilen har Healeys velkjente 6 sylindrede motor på 2639 ccm og 117 hestekrefter. Girkassen er en 4 trinns manuell med overdrive på 3. og 4. giret. Sort kalesje og toneau cover. Krom eikefelger.

Eier har (heldigvis) valgt å holde bilen i original stand med nye originale deler og alt virker som det skal. Bilen har en herlig lyd og motor går veldig bra.

Kanskje med unntak av Jaguar E-type er Austin Healey noe av det mest klassiske og ikoniske av engelske sportbiler. Populariteten verden over gjør dette antagelig også til et godt investeringsobjekt. Prisene har vært stigende de aller siste årene. Men denne bilen skal brukes og har vært brukt som av tidligere eier til turer både inn- og utland slik en klassiker skal. Noe patina vil finnes, men bilen er virkelig godt holdt og har fått jevnlig stell og service en gang i året.

Ved interesse kontakt Dag Oppegaard tlf 90033100 eller dag@sonbb.no

Interessert? Kontakt oss i dag

Classic Garage as
Rønjul Gård, Hauerveien 55, 1540 Vestby
Dag Oppegaard tlf 90033100 eller epost: dag@cgarage.no

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler og tredjepartstjenester. Ved å klikke OK godtar du dette. Mer informasjon! Ok

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekst filer som lagres på de besøkendes maskin. Den brukes til å lagre informasjon om hvordan du bruker nettsidene, samt til å lagre innstillinger for enkelte funksjoner på nettsiden. Informasjonskapsler brukes også til å lage statistikk slik at eieren av nettsiden kan se hvor mange besøk som er gjort, og hva folk er mest interessert i. På denne nettsiden brukes Google Analytics sin statistikk funksjonalitet. Det er mulig å stenge av slike "cookies" i dine innstillinger, men det kan medføre at nettsiden ikke fungerer helt slik du ønsker.

Google Analytics

Brukes for statistikk for nettsiden. Det samles inn en rekke informasjon for å få vite så mye som mulig om hvordan siden brukes. Når vi sier så mye som mulig informasjon samles inn, så er det en selvfølge at dette er innenfor loven.

Personvernerklæring

Les vår personvernerklæring her!