Magasin beskrivelse

Vi har fått inn en fin 1960 VW 1200. Denne har ikke vært på veien og registrert siden 1983. Ser ut som bilen kun har hatt en eier fram til den ble avskiltet og senere lagret. Dette var et spennende garasjefunn og bilen er i meget fin originalstand. Har mye av sin originallakk bevart og som vi nå har fått fram glansen på igjen. Har vært en voksen manns hobbyprosjekt de siste 12 årene. Han har reparert og utbedret alt det tekniske på bilen og omfatter bl.a bremser, bremserør, nye støtdempere og forstillingsdeler. Det lille som har vært av rust på bilen er fikset.  Bilen fremstår i dag som en herlig utgave av en 1960 modell med sin sjarmerende patina. Bilen bør forbli slik. Interiøret er nærmest strøkent og har fått nye tepper.  Bilen ser ut til å ha hatt bare 3 eiere og avlest kmstand er 76000. Kan selvfølgelig ikke garanteres på en nesten 60 år gammel bil, men ut i fra tilstand kan denne lave kmstanden være bilens kjørelengde. Vi har gjort ferdig dette prosjektet og bl.a montert nye stigtrinn, nye dekk med hvit side og bilen har fått ny EU-kontroll. Dersom du heller ønsker nye svarte dekk, kan dette leveres.

Full service 17/9/19 inkl ny coil, fordelerlokk, rotor, stifter, plugger og pluggledninger. Overhalt bensinpumpe. Påkost ca kr 6000,-

Vi har også framskaffet en original takgrind og kan selges med et tillegg på kr 5000,- inkl tre vannski og picnic koffert.

I 1960 fikk VW Bobla flere endringer, nå fikk alle modellene blinklysene innbygget i baklysene, og blinklys på forskjermene. Motorens ytelse ble økt fra 30 hk til 34 hk, dette grunnet bedre forbrenning og økte kompresjon. Alle modellene fikk helsynkroniserte girkasser, Sikringsboksen ble flyttet inne i bilen, ved siden av rattstammen, og alle biler fikk nå vindusspyler. Griphåndtak for passasjeren og solskjermer, som tidligere var opsjoner, var nå inkludert på eksportmodellene. Drivstofftanken ble igjen omformet for å gjøre bedre bruk av bagasjekapasiteten.

Bilen kan ses i vår butikk i Slettaveien 17 i Son. Kontakt Dag Oppegaard på tlf 90033100 eller dag@cgarage.no

Interessert? Kontakt oss i dag

Classic Garage as
Rønjul Gård, Hauerveien 55, 1540 Vestby
Dag Oppegaard tlf 90033100 eller epost: dag@cgarage.no