En riktig tøff PV bygd for Historic Challenge løp og deltok i mange løp tidlig på 2000 tallet. Etter å ha vært lagret i over 10 år fikk vi kjøpt denne og har brukt et par måneder på å få denne «på beina» igjen og klar for nye løp.
Bilen er godt utrustet med veltebur, OMP stoler, fire-punkts sikkerhetsbelter, Terratrip, ett oppsett med tidsriktige stoppeklokker, brannslukker, kartleserutstyr, 4 tidsriktige Bosch Knicks ekstralys og ryggelys, tidsriktig VDO 80 mm turteller.
Mye av dette utstyret er anskaffet og montert av oss for å gjenskape en «autentisk» rallybil fra tidlig 60-tallet

På den tekniske siden er bilen utstyrt med en B18 med K-kam og doble SU forgassere med KN filtre.2 toms sporteksos med grenrør. Volvo M40 fire trinns girkasse. Amazon bremsekraftforsterker og skivebremser foran.Bilstein støtdempere rund baut. 5,5 toms felger med nye 195/65×15 sommerdekk. Nytt teppesett og fjerning av baksete. Tidsriktig panser- og bagasjeromslåser.

Til slutt har bilen fått en grundig teknisk gjennomgang på vårt MECA verksted. Gjennomgang av tenningssystem med nye deler, nye filtre og ny Gulf Classic Oil 20w/50. Justering og rensing av SU forgassere. Polish og shine utvendig.
Ny EU kontroll etter 10 år siden siste, før tidsriktige skilter ble påmontert og bilen igjen registrert.

Vi har i utgangspunktet bygd denne bilen til oss selv og har et ønske om å prøve oss i Challenge løp i 2022. Men har du en drøm om det samme, om det skulle være lokale Challenge løp, Midnattsol Rally eller Historic Monte Carlo, kan du høre fra deg. Vi er villige til å la bilen gå om vi får et akseptabelt bud på denne morsomme 1962 PV’en.

Interessert? Kontakt oss i dag

Classic Garage as
Rønjul Gård, Hauerveien 55, 1540 Vestby
Dag Oppegaard tlf 90033100 eller epost: dag@sonbb.no