Magasin beskrivelse

Vårt siste tilskudd til Corvette-familien!

Denne C2 fra 1967 med chassisnr 194677S111514 rullet ut av Corvette fabrikken i St. Louis i Missouri den 13. februar 1967.
Bilen ble importert til Norge og førstegangsregistrert her 23. mars i 2010. Forrige eier kjørte med den i et par år før han startet en omfattende originalrestaurering som skulle ta nesten 4 år. At han både visste hva han gjorde og utførte en ekstrem originalrestaurering ned til minste skrue og klips er det lite tvil om. Jobben som er gjort er av høyeste kvalitet og noen av Norges og USA’s aller beste leverandører er benyttet. Resultatet taler for seg selv. Bilen ble vurdert av Amcar til en ren #1 bil uten en eneste anmerkning. Reportasje kommer i Right On i løpet av vinteren.

Da vi var så heldige å få kjøpe denne uttalte tidligere eier, “Bilen ble egentlig for fin til å brukes og jeg har bare vært på ett treff og en utstilling med den”. Ellers har bilen vært svært lite brukt siden den var ferdig restaurert i 2016.

Vi har imidlertid som mål å bruke denne forsiktig og ta den med på treff og utstillinger for å promotere Classic Garage as og hva vi driver med.

Interessert? Kontakt oss i dag

Classic Garage as
Rønjul Gård, Hauerveien 55, 1540 Vestby
Dag Oppegaard tlf 90033100 eller epost: dag@sonbb.no