1970 BMW 2800 CS – Kr 389.000,-

1970 BMW 2800 CS – Kr 389.000,-2020-03-15T20:41:59+01:00

Project Description

Vi fikk kjøpt denne 2800 CS sammen med en 2000 CS fra en samler tidligere i sommer. Bilen kommer opprinnelig fra Sør Afrika og er derfor nærmest rustfri. alt vi har funnet er en liten lakkblemme nederst på venstre bakskjerm. Den har ikke vært registerert siden 2013 og har derfor fått en komplett teknisk gjennomgang på vårt MECA verksted med bytte av alle væsker, filter, oljer, plugger, pluggkabler osv. Bilen har også fått ny EU kontroll og blitt registrert opp på oss. Bruker denne nå periodevis og fungerer veldig bra. Bilen har også fått ett sett med originale 16″ BBS felger med nye dekk, og de originale 14″ har også blitt skodd opp med nye dekk og følger med. Vår salmaker har fikset på detaljer i interiøret og bilen har vært hos profesjonell bilpleier for full shine ut- og innvendig.  Nye 2800 CS striper montert utvendig.

(kmstand avlest er 30000, men vi antar at denne har rundet en gang, men kan ikke garanteres på en 49 år gammel bil)

Interessert? Kontakt oss i dag

Classic Garage as
Rønjul Gård, Hauerveien 55, 1540 Vestby
Dag Oppegaard tlf 90033100 eller epost: dag@sonbb.no

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler og tredjepartstjenester. Ved å klikke OK godtar du dette. Mer informasjon! Ok

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekst filer som lagres på de besøkendes maskin. Den brukes til å lagre informasjon om hvordan du bruker nettsidene, samt til å lagre innstillinger for enkelte funksjoner på nettsiden. Informasjonskapsler brukes også til å lage statistikk slik at eieren av nettsiden kan se hvor mange besøk som er gjort, og hva folk er mest interessert i. På denne nettsiden brukes Google Analytics sin statistikk funksjonalitet. Det er mulig å stenge av slike "cookies" i dine innstillinger, men det kan medføre at nettsiden ikke fungerer helt slik du ønsker.

Google Analytics

Brukes for statistikk for nettsiden. Det samles inn en rekke informasjon for å få vite så mye som mulig om hvordan siden brukes. Når vi sier så mye som mulig informasjon samles inn, så er det en selvfølge at dette er innenfor loven.

Personvernerklæring

Les vår personvernerklæring her!