Her har vi en sjelden og unik Seat (Fiat) 850 som vi fant for en stund siden. En eier og bilen er kun kjørt 39050 km. Har vært sommerbil for en norsk familie med feriehus i Spania. Ble tatt med hjem fra Spania i 2015 og registrert på norske skilt. Bilen er helt rustfri, men interiøret var helt slutt og solbrent etter mange år i Spania.

Vi satte bilen bort til en profesjonell salmaker som har sydd opp helt nytt interiør i skinn. Dette var nok aldri å få da bilen var ny, det var nok skai interiør det gikk i den gangen. Alle stoler er sydd opp, dørpaneler likeså, samt hattehylle. Alt i rødt skinn, som matcher det originale røde skai interiøret bilen hadde.

Vi har også kostet på bilen et sett med originale spesialbestilte 5″ Minilite felger med nye 185/70×13 dekk. Ett sett med tidsriktige ekstralys er også montert. Den har også fått ett sett med Abarth striper for utseendets skyld. Ønsker du heller å ha bilen helt i originalstand kan tape lett fjernes og originale dekk/felger finnes og følger med bilen.
Tilslutt har bilen fått en teknisk gjennomgang på vårt MECA verksted med ny EU kontroll med godkjenning fram til 3/2023.

Bilen er påkostet over 50.000,-

Interessert? Kontakt oss i dag

Classic Garage as
Rønjul Gård, Hauerveien 55, 1540 Vestby
Dag Oppegaard tlf 90033100 eller epost: dag@sonbb.no