2004 Volkswagen LT fullutrustet foodtruck – SOLGT!

2004 Volkswagen LT fullutrustet foodtruck – SOLGT!2019-12-29T16:00:05+01:00

Project Description

Denne fine foodtrucken importerte vi fra Sverige i 2017. Har det siste året vært brukt til salg av bakte poteter, men er godt utstyrt og kan benyttes til alt mulig salg av kald og varmmat.  2 store kjøl/fryseskap, vannbad og salatdisk, frityr, gasskoker, potetovn, varmt og kaldt vann, 2 salgsplasser mm.  Denne er klar for sommerens salg. Starte opp ny business eller utvide?

Bilen kan ses i Son.

Interessert? Kontakt Dag Oppegaard tlf 90033100 eller dag@sonbb.no

Interessert? Kontakt oss i dag

Classic Garage as
Rønjul Gård, Hauerveien 55, 1540 Vestby
Dag Oppegaard tlf 90033100 eller epost: dag@sonbb.no

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler og tredjepartstjenester. Ved å klikke OK godtar du dette. Mer informasjon! Ok

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekst filer som lagres på de besøkendes maskin. Den brukes til å lagre informasjon om hvordan du bruker nettsidene, samt til å lagre innstillinger for enkelte funksjoner på nettsiden. Informasjonskapsler brukes også til å lage statistikk slik at eieren av nettsiden kan se hvor mange besøk som er gjort, og hva folk er mest interessert i. På denne nettsiden brukes Google Analytics sin statistikk funksjonalitet. Det er mulig å stenge av slike "cookies" i dine innstillinger, men det kan medføre at nettsiden ikke fungerer helt slik du ønsker.

Google Analytics

Brukes for statistikk for nettsiden. Det samles inn en rekke informasjon for å få vite så mye som mulig om hvordan siden brukes. Når vi sier så mye som mulig informasjon samles inn, så er det en selvfølge at dette er innenfor loven.

Personvernerklæring

Les vår personvernerklæring her!