1973 Chevrolet Camaro Sport Coupe – Survivor Kr 249.000,-

1973 Chevrolet Camaro Sport Coupe – Survivor Kr 249.000,-2019-09-02T17:58:20+02:00

Project Description

Er dette Norges mest originale Camaro?

Vi har fått inn en unik «survivor» av en 2 generasjon Chevrolet Camaro Sport Coupe. Startet sitt liv på Chevrolets Northwood fabrikk i Ohio og ble importert til Norge i 2011. Så langt vi kan se er dette en uskrudd originalbil i en unik original stand. Original fargekode 68 Dark Brown utvendig og kode 776 Saddle Tan innvendig. (se bilde av Trim code tag)

Her er sjansen til å sikre seg en unik uskrudd survivor. Kanskje Norges mest originale 2. generasjon Camaro. Vil du gå helt originalt, har vi framskaffet ett sett med originale Rally Wheels som kan selges med bilen. Bilen er dokumentert i A4 perm. Vi vil ha kr 289.000,- for denne bilen.

Kontakt oss på tlf 64 95 99 30

HISTORIEN OM 1973 CAMARO

1973 var siste årgang Camaro med kromfangere og runde baklys. Chassiset og oppheng på andre generasjon Camaro var oppgradert i forhold til første generasjon, både for ytelse og komfort. Erfaring Chevrolet’s ingeniører hadde fått fra racing med første generasjon førte til fremskritt i andre generasjon Camaro med tanke påstyring, bremser og balanse.

1973-modellen fikk standard støtdempende front støtfanger for å møte nye standarder i hht ny sikkerhetslovgivning.

Rally Sport-alternativet, fortsatte i ett år på grunn av kreativ avdemping bak den fremre platen. En ny Type LT-modell ble tilbudt i 1973, med et forbedret interiør, full instrumentering, Rally hjul, variabel styring, sportspeil og skjulte vindusviskere. Super Sport-pakken ble droppet, og den store bigblocken 396 cu i (6,5 L) V8 var ikke lenger tilgjengelig. Motorkraften på grunn av nye utslippsstandarder, med den høyeste 350 cu (5,7 L) V8 som produserer 245 hk (183 kW, 248 PS) i Z28. Motorene fikk hydrauliske løftere. Z28-alternativet kunne bestilles på både sportkupé og LT-modellene. Totalt ble det produsert 96 751 Camaro i 1973.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler og tredjepartstjenester. Ved å klikke OK godtar du dette. Mer informasjon! Ok

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekst filer som lagres på de besøkendes maskin. Den brukes til å lagre informasjon om hvordan du bruker nettsidene, samt til å lagre innstillinger for enkelte funksjoner på nettsiden. Informasjonskapsler brukes også til å lage statistikk slik at eieren av nettsiden kan se hvor mange besøk som er gjort, og hva folk er mest interessert i. På denne nettsiden brukes Google Analytics sin statistikk funksjonalitet. Det er mulig å stenge av slike "cookies" i dine innstillinger, men det kan medføre at nettsiden ikke fungerer helt slik du ønsker.

Google Analytics

Brukes for statistikk for nettsiden. Det samles inn en rekke informasjon for å få vite så mye som mulig om hvordan siden brukes. Når vi sier så mye som mulig informasjon samles inn, så er det en selvfølge at dette er innenfor loven.

Personvernerklæring

Les vår personvernerklæring her!