Et hyggelig besøk hos Wayne Carini’s F40 Motorsports

Et av våre favoritt program på TV er Chasing Classic Cars med Wayne Carini. Ved vår siste USA reise var et besøk hos F40 Motorsports i Portand CT på vår “bucket liste”.  Det ble da også et besøk her og et hyggelig møte og omvisning av Wayne Carini’s ansatte

Waynes lidenskap for biler startet da han var barn, og jobbet sammen med faren på klassikere som Duesenberg, Lincoln, Packard og Ford Model A. Da han var bare 9 år gammel, fikk han en opplevelse som skulle bestemme retningen i livet,  en kjøretur i sin første Ferrari, en Rosso Chiaro 250 SWB fra 1960 for å være nøyaktig. Biler har vært Waynes lidenskap siden den gang. Wayne lærte kunsten å restaurere Ferrari fra sin mentor Francois Sicard – en tidligere Ferrari racingmekaniker og allment ansett for å være den fremste Ferrari-eksperten på østkysten på den tiden. En annen god venn er Luigi Chinetti Jr. Hans far Luigi Chinetti Sr vant 1949 24 Hours of Le Mans-løpet for Ferrari og åpnet den første Ferrari-forhandleren i landet. 

F40 Motorsports kjøper og selger vintage og klassiske biler. Wayne Carini har også 2 andre selskaper, Continental Auto Ltd. er et karosseriverksted  som spesialiserer seg på eksotisk bilreparasjon. Carini Carozzeria er restaureringsverkstedet der Wayne tilbringer mesteparten av tiden sin. Og selv om Wayne elsker å restaurere biler med perfeksjonisme, er hans personlige preferanse urestaurerte, originale biler. Disse er ofte å se i  “originalklassen” på utstillinger over hele landet, og er fokuset i Waynes private samling.

Gjennom TV serien  Chasing Classic Cars får man et ekte blikk inn i Waynes verden når han tar fatt på sitt personlige oppdrag for å avdekke verdens mest sjeldne og eksotiske biler. Chasing Classic Cars ønsker deg velkommen inn i eliteklubben for bilrestauratører og samlere mens Wayne kjøper, restaurerer og selger klassiske kjøretøy. Eierne av de mest eksklusive og hemmelige garasjene åpner gjerne dørene for Wayne, og han er også godt kjent for sine fine biler hos de aller største auksjonshusene i USA.

F4o Motorsports og Wayne Carini finner du i Portland CT
Stedet er lett å finne og adressen er:
464 Portland-Cobalt Rd. Route 66
Portland, CT 06480

F40 Motorsports er åpen Mandag til Fredag.

Har du noe spennende til salgs ta gjerne kontakt med oss.  Er du på utkikk etter en klassiker følg med på disse nettsidene, utvalget skifter stadig.  Tar du turen innom oss finner du alltid et 20-talls klassikere til salgs.

Classic Garage as
Rønjul Gård, Hauerveien 55, 1540 Vestby
Kontakt Dag Oppegaard på tlf 90033100 eller dag@cgarage.no

Av |2019-11-22T14:06:22+01:0022. november 2019|Kategorier: Nyheter|
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler og tredjepartstjenester. Ved å klikke OK godtar du dette. Mer informasjon! Ok

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekst filer som lagres på de besøkendes maskin. Den brukes til å lagre informasjon om hvordan du bruker nettsidene, samt til å lagre innstillinger for enkelte funksjoner på nettsiden. Informasjonskapsler brukes også til å lage statistikk slik at eieren av nettsiden kan se hvor mange besøk som er gjort, og hva folk er mest interessert i. På denne nettsiden brukes Google Analytics sin statistikk funksjonalitet. Det er mulig å stenge av slike "cookies" i dine innstillinger, men det kan medføre at nettsiden ikke fungerer helt slik du ønsker.

Google Analytics

Brukes for statistikk for nettsiden. Det samles inn en rekke informasjon for å få vite så mye som mulig om hvordan siden brukes. Når vi sier så mye som mulig informasjon samles inn, så er det en selvfølge at dette er innenfor loven.

Personvernerklæring

Les vår personvernerklæring her!