Dragone Classic Motorcars er en av verdens eldste butikker for klassiske biler.

Dragone Classic Motorcars er en av de eldste eksisterende bilforhandlerne for klassiske biler i verden. De er anerkjente som en av de mest kunnskapsrike og erfarne selskaper innom salg av klassiske biler.  Bygget på mange år med kjøp, salg, restaurering og funn av de fineste bilene i verden, og det hele begynte med Manny og George Dragones far, Peter Dragone på 1940-tallet.
Manny og George startet på begynnelsen av 1970-tallet sin egen virksomhet i Bridgeport, Connecticut.  Veldig tidlig var Manny og George noen av de første som fattet stor interesse for de uvanlige eksotiske bilene som Bugattis, Delaheye’s, Delages og Talbot Lagos i USA, på en tid da disse hadde liten fokus der.
Dragone Classic Motorcars har eid nesten alle tenkelige biler, fra tidlige messingbiler, biler fra den klassiske epoke og til viktige sportsbiler fra 1950- og 60-tallet til dagens moderne superbiler.
De har også kjøpt mange hele bilsamlinger gjennom årene, og har eid flere Delages og Delahayes enn noen andre. De
har hatt tusenvis av flotte biler opp igjennom årene, og holder fremdeles stand mot de store auksjonshusene gjennom deres store kontaktnett.

Dragone Classic Motorcars store anlegg i Orange, CT inneholder en restaureringsverksted som er ulikt de aller fleste. Brødrene Dragone er dedikert til i ivareta gamle håndtverkstradisjoner og kunnskapen omkring våre gamle biler. De har mange  talentfulle og kunnskapsrike medarbeidere i sin stab, og utdanner også nye i gamle håndtverkstradisjoner.  Ikke minst har de utstyret som skal til for å gjenskape, bevare og vedlikeholde biler fra messingtiden, biler fra den klassisk epoken, europeiske sportsbiler før og etter krigen og mange flere.

Dragone brødrene kan tilby hele spekteret av tjenester, inkludert maskinering, trearbeid, lakk og karosseri. Deres  restaureringsverksted har ansatt over 30 av de beste  håndverkerne og teknikerne hentet fra hele verden, som sørger for at arbeidet som utføres på bilene er blant det beste som finnes. Dragone har da også hatt flere av sine restaurerte biler på bl.a. Pebble Beach opp igjennom årene.

I over 40 år har Dragone Classic Motorcars arbeidet med nesten alle bilmerker og typer, inkludert de mest eksotiske og unike bilene i verden. Deres mekaniske eksperter og teknikere er erfarne og kan gjenoppbygge enhver motor tilbake til fabrikkens spesifikasjoner og toleranser eller finjustere bilen din for racing. De har jobbet med alt fra en enkle Ford til tolv sylindrede Ferrari,  førkrigs Bugatti og Alfa Romeos.

I løpet av de 50 årene som de har handlet med klassiske biler.   Vi har en lang historie og er en familiebedrift og det gir deg et fortrinn innen bilhobbyen, forteller Manny Dragone. Våre forbindelser, vennskap, erfaring og omdømme som vi har bygget over 50 år i bransjen gir oss en fordel over alle andre.

Vi er flere nordmenn som gjennom årene har handlet antikke og klassiske biler fra Dragone. Selv kjøpte vi en 1912 McLaughlin fra Dragone tidlig på 90-tallet og en sjelden Pierce Arrow har også kommet til Norge via Dragone brødrene. Vi har hatt kontakt med disse i over 30 år, og legger gjerne turen innom disse hyggelige herrene om vi befinner oss i området.  I år fikk vi en omvisning i hele deres fantastiske anlegg og fikk beskue restaureringsarbeidet som utføres. Ikke mindre enn imponerende.

Dragone Classic Motorcars ligger i Orange i Connecticut, nærmere adresse: 5 Connair Road, Orange, CT 06477

Du kan lese mye mer på deres nettside: www.dragoneclassic.com

Har du noe spennende til salgs ta gjerne kontakt med oss.  Er du på utkikk etter en klassiker følg med på disse nettsidene, utvalget skifter stadig.  Tar du turen innom oss finner du alltid et 20-talls klassikere til salgs.

Classic Garage as
Rønjul Gård, Hauerveien 55, 1540 Vestby
Kontakt Dag Oppegaard på tlf 90033100 eller dag@cgarage.no